Voor dit project bestond de taak erin om de bestaande woning uit te breiden met een ruime family-room, aansluitende bar, home-cinema,... allen geschakeld rond een uitgestrekt zwembad.

Van bij de aanzet van het ontwerp was één van de basisvereisten het kunnen bespelen van de grens binnen-buiten. 

Het voorzien van in de kelder verdwijnende guillotineramen leek hiervoor de meest aangewezen oplossing. Door dit technisch hoogstandje kan de bouwheer zelf spelen met die grens. Zo kan de family-room, als het weer het toelaat, omgetoverd worden tot een overdekte buitenruimte.

binnen-buiten.
overvloeien.
guillotine.

In tegenstelling tot de bestaande woning werd er voor dit gedeelte geopteerd voor natuurlijke materialen met een warmere en meer natuurlijke uitstraling, hout, staal, natuursteen.

Werkten mee aan dit project:
Interieurarchitect Xavier Gadeyn (Obumex Staden)
Fotografie Hilde Verbeke

Wil je graag met mij samenwerken?

Maak een afspraak