Salens Motors te Gits

Een complete restyling van de showroom is de eerste fase van de verdere uitbouw van deze dynamische concessie. De opdracht bestond erin om het eisenpakket van de invoerder te vertalen in een logische aaneenschakeling van ruimtes en functies. 

Alle kantoorfuncties en dienstruimtes zijn ingeplant tegen de scheidingswanden met de werkplaats. Glaswanden zorgen voor visueel contact met de showroom en garanderen de nodige privacy in de kantoren. 

brightness.

walnut. 

premium.

Centraal in de showroom is een sfeervolle lounge-bar voorzien waar de klanten in alle rust en comfort op hun wagen kunnen wachten. De neutrale lichte tinten van vloer en wanden worden afgewisseld met warme accenten in walnoot, lederen fauteuils, carpetten,... 

Wil je graag met mij samenwerken?

Maak een afspraak