Omdat de winkel kampte met accuut plaatsgebrek werd de bestaande pergola langs de straatzijde gesloopt en vervangen door een permante constructie. 

Het nieuwbouwvolume bestaat uit een beglaasd winkelgedeelte en een stockagetoren. 

  • Voor een optimale organisatie van de winkel werd deze langs de straatzijde uitgebreid met 500m2 extra wind- waterdichte winkelruimte als vervanging van de verouderde pergola.
  • Naast de winkelruimte werd een opslagtoren voorzien voor 120 extra palletplaatsen.
  • Er werd geopteerd voor een staalstructuur waartegen betonpanelen zijn aangebracht en voorzien van een isolatielaag en een gevelafwerking in aluminiumcassettes in een voor het bedrijf typerende groene kleur.
  • De luifel aan de toegangsdeuren zorgt naast het louter functionele aspect ook voor een visuele verlenging van het nieuwbouwvolume.

luifel

eigentijds

aluminium

Wil je graag met mij samenwerken?

Maak een afspraak