Elisa fashion for kids

De transformatie van dit historisch pand naar een lichtrijke handelsruimte gebeurde met het grootste respect voor de bestaande architectuur. De uitwendige ingrepen situeren zich hoofdzakelijk ter hoogte van de nevenvolumes die gerestyled werden in harmonie met het hoofdvolume. Ze werden beide voorzien van een identieke kroonlijst en gevelafwerking als de bestaande tuinmuur langs de straatzijde.

De nevenvolumes werden voorzien van nieuw stalen buitenschrijnwerk. Door de glaspartijen door te trekken tot net onder de kroonlijst baadt dit deel van de winkel in het daglicht.

Een bijna sculpturale spiltrap verbindt de verschillende verdiepingen met elkaar. Net als in de rest van het interieur zorgen staal en hout voor een perfecte match.

Werkten mee aan het interieur van dit project:
Meuleman Kortrijk 'BINNENGEWOON meesterlijk'
Metaalcomfort Oostende

Wil je graag met mij samenwerken?

Maak een afspraak