Voor onze eigen woning werd geopteerd voor een strakke, hedendaagse vormgeving. Het project is opgetrokken als een traditionele massiefbouw afgewerkt met een sierpleister op isolatie en een accentwand in gelijmde gevelstenen.

Gezien de ligging op een hoekperceel werd de woning op het gelijkvloers eerder gesloten gehouden naar de straatzijde toe. Enkel de sterk beglaasde inkomhal biedt passanten een blik op het interieur.

Een haardwand zorgt voor de nodige geborgenheid in het zitgedeelte van de overigens sterk beglaasde leefruimte. De grafietkleurige tint van de tuinmuur werd doorgetrokken in het interieur. De strakke open keuken is voorzien van een eiland met ontbijtzone. De tablet in corian komt ook terug in inkomhal en badkamer.

Modern
Ecologisch
Doordacht

Compacte afmetingen

Gezien de compacte afmetingen van woning en perceel stond een optimaal ruimtegebruik centraal. Het doortrekken van de bevloering en de accentwand in de  leefruimte naar de terrassen toe werkt verruimend.

Centraal op de verdieping is het home-office, ingeplant met zicht op de waterpartijen die zich door de verkaveling slingeren. Naast een masterbedroom met dressing is er op de verdieping nog een archief met bescheiden bibliotheek en een badkamer met aansluitende wasberging.

Werkten mee aan dit project:
Interieurarchitect Christophe Verbrugghe (Verbrugghe Interieur Izegem)
 

Wil je graag met mij samenwerken?

Maak een afspraak